Hirdetés
. Hirdetés

Ezek a legfontosabb versenyzők a 95 milliárd dolláros 5G infrastruktúra-piacon

|

Az 5G térhódítását számos iparág mozgatja.

Hirdetés

A vezeték nélküli technológia legújabb generációja (5G) még viszonylag gyerekcipőben jár, de az iparág hihetetlen ütemben növekszik, és 2030-ra várhatóan meghaladja a 95 milliárd dollárt.

A legújabb vezeték nélküli technológia széleskörűen alkalmazható a mobiltelefonokon túl is, és a különféle üzletágak alig várják, hogy kihasználhassák az 5G által kínált sebesség előnyeit. A Grand View Research jelentése az 5G infrastruktúra-piaca 2022 és 2030 között 34,2 százalékos összetett éves növekedési ütemmel (CAGR) bővül. A bevételek 2030-ra a becslések szerint elérik a 95,88 milliárd dollárt - írja a WebProNews.

Hirdetés

Az 5G térhódítását számos iparág mozgatja, köztük a kiterjesztett és virtuális valóság, az ipari alkalmazások kommunikációja és a telemedicina. Egy másik fontos terület a hajózási iparág, mivel az 5G hatékony módot nyújt a vállalatok számára a hajók és konténerek megfigyelésére. Hasonlóképpen, a kormányzati szolgáltatások is egyre inkább elfogadják az 5G-t, és arra használják, hogy segítsék az elsősegélynyújtók élő kapcsolatának fenntartását.

A jelentésből az is kiderül, hogy a verseny főszereplői változatlanul jól ismert technológiai és távközlési cégek: Huawei, Samsung, Nokia, Ericsson, ZTE, NEC, Cisco, Fujitsu Stb.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.