Hirdetés
. Hirdetés

Új, üzleti felhasználóknak szánt szolgáltatásokat vezet be a Telenor

|

A Telenor még egy lépést tesz afelé, hogy mobil szolgáltatóból integrált szolgáltatóvá váljék.

Hirdetés

A Telenor a kis- és nagyvállalatok számára egyaránt érdekes újdonságokat vezet be októbertől: optikai hálózaton nyújtott interneteléréssel valamint menedzselt tűzfalszolgáltatással bővül a termékpaletta. Mindkét szolgáltatás október elejétől lesz elérhető.

 

Hirdetés

A Telenor ezzel újabb lépést tesz afelé, hogy mobilszolgáltatóból olyan vállalattá avanzsáljon, amely integrált megoldásokat nyújt ügyfelei számára. A változás tavaly, a béreltvonalon nyújtott Hiperline-nal indult, amellyel a Telenor a nagyvállalatokat célozta meg. A most induló menedzselt tűzfalszolgáltatás viszont a középvállalatok számára is jó alternatíva lehet, míg az optikai vezetékesinternet-szolgáltatás a kedvező árfekvésnek köszönhetően akár a kisvállalkozásoknak is érdekes lehet.

Menedzselt tűzfalszolgáltatás

A kiberbiztonság fontosabb, mint valaha, a vállalatok mégsem veszik komolyan ezt a kérdést; ennek jelentős részben anyagi okai vannak, jelnetős részben pedig a megfelelő tudás (vagyis a megfelelő szakember) is hiányzik. A Telenor Menedzselt tűzfalszolgáltatása mindkét problémára választ ad: a havidíjas konstrukció keretében igénybe vehető termék induló beruházás nélkül használható, és folyamatosan naprakész védelmi technológiát kínál. A Telenor az ügyfelek számára egy kapcsolattartót is kijelöl, így az sem probléma, ha cégen belül nincs olyan szakember, aki az internetes veszélyekkel tisztában lenne. A Telenor megoldása nemcsak a behatolás vagy az adatszivárgás ellen nyújt hatékony védelmet, hanem a zsarolóvírusokkal szemben is - ráadásul mesterséges intelligencia révén az új, még nem ismert fenyegetéseket is nagy hatékonysággal képes detektálni. A Menedzselt tűzfal szolgáltatás műszaki hátterét a 4iG biztosítja.

IrodaNet

A pár hete bejelentett OtthonNet bevezetését követően a Telenor az internetszolgáltatások piacán a kis- és középvállalatok felé is nyit. Az IrodaNet konstrukció optikai hálózatot használ, az infrastruktúrát a Telekom biztosítja. Az IrodaNet kétféle csomagban lesz elérhető, az egyik 1000/1000, a másik 300/75 Mbps-os le- és feltöltési sebességet kínál majd. A csomagok fix IP-címmel is kérhetők lesznek. Opcionálisan mesh routerekkel is ki lehet majd egészíteni a csomagokat, így azok az ügyfelek is kiváló WiFi jelerősséggel használhatják az internetet, ahol az épületek felépítéséből adódóan gyors és stabil vezeték nélküli hálózatok kiépítése klasszikus megoldásokkal nem kivitelezhető. Az IrodaNet csomagok ára nettó 5000 forinttól indul majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.