Hirdetés
. Hirdetés

1 terabájtos SSD az AMD új videokártyáján

|

A Radeon Pro SSG egy kísérlet, amely oda vezethet, hogy az SSD-k szerves részét képezik majd a jövő grafikus adaptereinek.

Hirdetés

Most első alkalommal helyezett el az AMD egy SSD meghajtót egy grafikus kártyán annak érdekében, hogy a GPU teljesítményét maximálisan kihasználja a virtuális valóság alkalmazások és játékok minél élvezetesebb futtatásához. A cég grafikus kártyáinak 32 gigabájtos memóriája korlátozza a nagy mennyiségű adatok feldolgozását, így az 1 terabájtos tárbővítés jelentősen növelni fogja a grafikus teljesítményt. Jól használható a képernyőn megjelenítendő képek és videók átmeneti tárolására is. Az új grafikus adapter lehetővé teszi többek között 4k felbontású videók több megjelenítőre való egyidejű streamelését és a VR headsetekre való gyorsabb adattovábbítást.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.