Hirdetés
. Hirdetés

10 órányi Windows Phone 7 tananyag

|

12 videón keresztül magyarázza a Microsoft, hogy miként kell programozni az új platformjára.

Hirdetés

A Channel 9 oldalán a Microsoft több mint 10 órányi ingyenes videó-tananyagot tett közzé, amelyből az elmondásuk szerint a külső programozók megtudhatják azt, hogy miként kell alkalmazásokat fejleszteni a hamarosan érkező Windows Phone 7 operációs rendszerükre (A redmondi szoftvercég ezzel párhuzamosan letölthető formában is elérhetővé tette a mozgóképeteket). A 12 részes - nagyjából 50 perces előadásokra bontott – monstre tananyagból például megtanulhatják azt, hogy miként kell Silverlight alkalmazásokat, XNA játékokat írni a platformra, amely mellett a szoftverek népszerűsítéséhez is igyekszenek segítséget nyújtani.

 

 



Kevin Turner, a Microsoft operatív vezérigazgatója korábbi bejelentése alapján egyébként elsőként Európában lesz elérhető a Windows Phone 7, kicsit pontosabban valamikor október folyamán. Az Egyesült Államokban később, novemberben kerülhet piacra az első új platformot futtató okostelefon. Egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy melyik gyártó fogja piacra dobni az első Windows Phone 7-es készüléket: a pletykák szerint a HTC októberben, a Dell pedig csak az év végén fogja bemutatni a saját eszközét, így maradt az ASUS, az LG, és a Samsung. A Windows Phone 7 bejelentésekor a Microsoft által használt prototípus állítólag a tajvaniaktól származott, a nagyobbik koreai gyártó tervei ismeretlenek, azonban több forrás szerint az LG nagy bejelentésre készül szeptemberben.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.