Hirdetés
. Hirdetés

110 millió tablet csak az Apple-től és a Samsungtól

|

Idén csak a két nagy rivális ennyi tabletet értékesíthet iparági források szerint.

Hirdetés

Az Apple és a Samsung már évek óta igyekszik rálépni a másikra, természetesen ez a piaci értékesítések mellett a bírósági és szabadalommal kapcsolatos küzdelmeket is jelenti. Ezúttal nem jogi vitáról érkezett újabb jelentés, hanem a két gyártó együttes eladásairól, amit még az idei évre vetítve várhatunk. 

Az Apple jelenleg még vezet a tabletpiacon, ugyanis nagyjából mostanáig több iPadet adott el, mint amennyi androidos tábla összesen gazdára talált. Az arány ezekben a hetekben, hónapokban úgy tűnik megfordul, ami talán a Samsungnak köszönhető: a koreaiak elképesztő mennyiségben ontják az androidos táblákat. 

A tajvani kijelzőgyártók szerint a két nagy rivális az idei évben összesen 110 millió tabletet szállít le. Az értéket a nemzetközi és a kínai tabletgyártók leadott megrendelései alapján becsülték meg. A nemzetközileg értékesítő márkáktól 2013-ban további 50 millió készülékre számítanak, míg a kínaiaktól még 100 millióra. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.