Hirdetés
. Hirdetés

15 éves a Hotmail

|

Az elmúlt másfél évtized számos megújulása és fejlesztése után idén további funkciókkal bővül a Microsoft levelezőrendszere.

Hirdetés

Tizenötödik születésnapját ünnepelte a Hotmail a héten, a jubileum alkalmából a levelező használatával kapcsolatos érdekes statisztikákat osztottak meg a fejlesztők. Így megtudhattuk többek közt, hogy a felhasználók több mint 14 milliárd fotót küldtek eddig a fényképes e-mail segítségével. Havonta több mint 40 millió ember használja böngészőjéből a Wordöt, az Excelt vagy a Powerpointot, azaz az Office Web Apps szolgáltatásait.

A Hotmail a spamek 98%-át kiszűri, vagyis a SmartScreen Filter 5,5 milliárd kéretlen levelet blokkol minden nap. Több mint 3 millióan hoztak létre második e-mail címet Hotmail postafiókjukon belül, és több mint 5 millió felhasználó cseveg Facebookon található ismerőseivel a Hotmailen keresztül.

Hotmail mininaptár microsoft
Hotmail mininaptár microsoft
Idén eddig hét alkalommal rukkoltak elő valamilyen újdonsággal a Hotmail fejlesztői, amelyek célja minden esetben a kezelhetőség és a felhasználói élmény javítása volt. A 2011-es év nyolcadik fejlesztése kezdetben tesztjelleggel jelenik meg egyes fiókokban, de hamarosan minden felhasználó számára elérhető lesz az új mininaptár. Segítségével a felhasználók többé biztosan nem fognak elfeledkezni semmilyen programról vagy feladatról, könnyen átláthatják időrendjüket. Az e-mailek visszakeresése is egyszerűbb lesz ezután, mivel a mininaptár „Go to" funkciója segítségével rögtön leválogathatók a kijelölt nap levelei.

Tóth András Mihály, a Microsoft Magyarország Windows üzletágának vezetője a bejelentéssel kapcsolatban elárulta, hogy ezzel még nem ért véget az újdonságok megjelenése, az év végéig számos további meglepetésre számíthatnak a felhasználóink.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.