Hirdetés
. Hirdetés

15 lap/perces duplex mobil Canon lapolvasó

|

Csinos lakkbevonat és szinte örökéletű szkenner mechanika mobil méretben.

Hirdetés

A válság ellenére is van olyan területe az irodai üzletnek, ami várakozáson felül fejlődik. A Canon a dokumentumfeldolgozó üzletágon belül leggyorsabban fejlődő, személyi lapolvasó szektorban jelentette be a Canon üzleti felhasználóinak szánt Canon imageFORMULA P-150 készüléket, amely jelenleg a piac leggyorsabb A4 méretű hordozható lapolvasója.


Az imageFORMULA P-150 egy olyan beépített szoftverrel rendelkezik, amely bármely számítógépen lehetővé teszi az azonnali szkennelést. USB felületén keresztül gyors lapolvasást biztosít, és automatikus dokumentumadagolója egyszerre 20 lapot képes kezelni. A stílusos megjelenésű Canon imageFORMULA P-150 15 lap/perc (30 kép/perc) beolvasási sebességet kínál.

 

 

p-150_hand
 

 



Mivel egyike a piacon elérhető legkisebb kétoldalas, A4 méretű lapolvasóknak, tökéletesen megfelel a sokat utazó, az irodai és az otthoni felhasználók igényeinek egyaránt. Az imageFORMULA P-150 a professzionális szkennervezérlő alkalmazásokból is elérhető a mellékelt TWAIN és ISIS drivereknek köszönhetően. A mobil kialakítás előnye, hogy a különféle dokumentumok, például megrendelők, megbízások, szerződések, havi egyenlegek, számlák, szállítólevelek, űrlapok, fényképek vagy kézzel írott jegyzetek bárhol beolvashatók és elküldhetők. Ez megfelel számos iparági szektor elvárásainak, beleértve a banki, biztosítási, kormányzati, egészségügyi, szállítmányozási, távközlési vagy oktatási szektort, ahol a dokumentumok archiválása, előkeresése és tárolása létfontosságú. A kompakt méret azonban ne tévesszen meg senkit: a készüléket 500 ezer beolvasási ciklusra tervezte a gyártó. Ez az életciklus mintegy 50 irattári szekrény teljes papírmennyiségének digitalizálására biztosít stabil erőforrást.

 

 

imageformula p150

 

 

Alapfunkcióként paraméterezhető az automatikus lapméret felismerés, olvasati irányba forgatás, kereteltávolítás, fejlett szövegkiemelés, üresoldal felismerés-kihagyás, színfelismerés, Moire-hatás szűrése (descreen), színkiejtés és színkiemelés. A beépített CaptureOnTouch Lite szoftver segítségével a felhasználók bármilyen asztali vagy hordozható windows-os számítógépen használhatják a lapolvasót, illesztőprogram vagy más alkalmazáscsomag telepítése nélkül. Az azonnali szkennelés érdekében a készülék a CaptureOnTouch szoftver normál verzióját is tartalmazza, amely lehetővé teszi az egyszerű és gyors feladatvégzést, és az egy gombnyomásos lapolvasást. Segítségével egyetlen kattintással létrehozhatók a PDF, TIFF, JPEG vagy BMP képállományok. A mellékelt szoftvercsomag része továbbá a névjegykártyák beolvasásához használható BizCard Reader alkalmazás, valamint a Paperport szoftver a dokumentumok egyszerű iktatásához, kezeléséhez és kereséséhez. A Canon imageFORMULA P-150 Magyarországon már most elérhető. Javasolt végfelhasználói ára 90 ezer forint.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.