Hirdetés
. Hirdetés

2011 nem a Sony éve volt

|

A japán gyártót szinte az ág is húzta. Az erős jen, a hacker-támadások, a japán földrengés, illetve a TV készülékek piacának hanyatlása egyaránt rontott a pénzügyi eredményükön.

Hirdetés

A Sony módosította 2011-es pénzügyi évére vonatkozó előrejelzését. A részvényesek pechére nem pozitív irányba, hiszen a cég korábban jósolt 200 milliárd jenes vesztesége a friss eredmények tudatában 520 milliárd jenre növekedett.

 

 

Azaz a cég előreláthatólag 6,6 milliárd dolláros veszteséget lesz kénytelen elkönyvelni a 2011-es évre. A bejelentés hírére a japán cég részvényárfolyama tíz százalékkal esett az amerikai tőzsdén.

A témáról bővebben a Computerworld oldalán olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.