Hirdetés
. Hirdetés

2019-re készülhet el az Apple elektromos autója

|

Hírek szerint magasabb sebességi fokozatba kapcsolja járműfejlesztési projektjét az almás cég.

Hirdetés

A The Wall Street Journal értesülései szerint az Apple felgyorsítja elektromos autójának fejlesztését, amelynek első példányai nem lesznek teljesen önjáróak, és várhatóan négy éven belül elkészülnek. A projekthez közel álló emberektől származó információ szerint a 600 fős tervezői csapat megháromszorozását tervezi az almás cég. Alátámasztja az értesüléseket, hogy az Apple nagy számban vett fel járműfejlesztési múlttal rendelkező mérnököket az elmúlt pár hónapban. Mint ahogyan az is, hogy a The Guardian szerint az Apple tárgyalásokat folytatott egy használaton kívüli San Francisco melletti katonai létesítmény járműtesztelési helyszínként való igénybevételéről.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.