Hirdetés
. Hirdetés

25-en videokonferenciázhatnak a Skype új mobilszolgálatásával

|

A csoportos csevegésben iOS- és Android-rendszerek egyformán részt vehetnek.

Hirdetés

A Skype bejelentette, hogy az iOS- és Android-felhasználók az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már a jövő héttől, egyebütt márciustól csoportos videóhívásokat bonyolíthatnak okostelefonjukról és tabletjükről.

Az új szolgáltatással egyszerre maximum 25-en cseveghetnek. A Skype két új nézetet készített a videokonferenciákhoz. Az első sakktábla szerű elrendezésben jeleníti meg a résztvevőket, és akkor igazán praktikus, ha sokan vesznek részt a társalgásban. A második nézetben a nagy ablak egy kiválasztott személy képét mutatja, és kisebb, görgethető képeket kapunk a többiekről. Eldönthetjük, kit akarunk látni nagyban, és menet közben változtathatunk is a beállításon.

A mobilokról bonyolítható csoportos hívás lehetősége azért olyan fontos a Microsoft számára, mert a cég egyre élesebb versenyt vív más csevegő szolgáltatokkal, legfőképp a Google Hangouts-szal, amelyben már van keresztplatformos csoportos videkonferencia-lehetőség, amit gyakran eleve fel is telepítenek az Andoidot futtató mobilokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.