Hirdetés
. Hirdetés

26 millió dollárért vásárol LED technológiát a Rambus

|

Új világítástechnológiai részleget hoz létre a cég.

Hirdetés

26 millió dollárért vásárolt a cég LCD megjelenítő és optoelektronikai technológiát és licenceket a Global Lighting Technologiestől - tette közzé a Rambus hétfőn. Az akvizícióban közel 84 szabványra tett szert a GLT-től, emellett 12 GLT dolgozó fog csatlakozni a Rambus csapatához, hogy a cég új Lighting Technology részlegében dolgozzanak tovább. Az átvett dolgozók között van Jeff Parker, a GLT társalapítója is, aki az új Rambus részleg vezetője lesz.

A Rambus szerint a licencek és technológiák segítenek kiterjeszteni a termékkínálatot az LCD és fogyasztói elektronika területén. Akadnak közöttük fény-kibocsátó technológiák (LED) és LCD háttérvilágítás technológiák is, melyeket mind növekvő mennyiségben használnak mobil telefonokban, noteszgépekben és HDTV-kben is.

A LED háttérvilágíással ultravékony LCD képernyők építhetők, jobb képminőséggel, ami javítja a játékok, filmek és egyéb tartalmak megjelenítését. A GLT emellett tovább folytatja a megjelenítő háttérvilágítások fejlesztését és gyártását, de már Rambus licenc-alkalmazóként.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.