Hirdetés
. Hirdetés

2D/3D hibrid kijelző a Fujitsutól

|

Akkumentes, polarizáló szemüveggel.

Hirdetés

Fujitsu P23T-6 FPR 3D monitor
Fujitsu P23T-6 FPR 3D monitor
Az első 2D/3D hibrid kijelzővel a Fujitsu a fejlett grafikus alkalmazásokat (CAD/CAE), szimulációs szoftvereket és térinformatikai/műholdas adatfeldolgozó rendszereket használó grafikus szakembereket veszi célba. További célpiacai az építészet, az orvosi megfigyelés, a reklámtevékenység, az eladáshelyi tanácsadás – olyan szegmensek, ahol széles körben terjed a 3D alkalmazások használata.

Az új Fujitsu P23T-6 FPR 3D kijelző 3D FPR (Filmtype Patterned Retarder) technológiája nagy fényerejű, vibrálásmentes, látást kímélő képet biztosít, crosstalk-hatás nélkül. A nagy 3D látószögnek köszönhetően kisebb csoportok is élvezhetik a 3D mélységet prezentációvetítés közben, akár nappali fény mellett is.

Más Fujitsu kijelzőcsaládokhoz hasonlóan az új 3D modell is ergonomikus „négy az egyben” talppal. Üzemi energiafogyasztását LED-es háttérvilágítás és olyan jellemzők csökkentik, mint pl. az automatikus fényerő-érzékelő, az Eco-üzemmód és a Fujitsu készenléti állapotban 0 wattos fogyasztást garantáló technológiája.

Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahelyi rendszerekért felelős vezetője így nyilatkozott az új termékről: „A hibrid kijelző nem csak helyet, hanem költséget is megtakarít, hiszen felhasználójának nem kell külön kijelzőt vásárolnia a 3D alkalmazásokhoz. Nagy látószögénél fogva nyilvános helyen is jól használható, pl. múzeumokban, egyetemeken és kiállítóterekben.”

A felső kategóriás kijelző DICOM-kompatibilis gammabeállításra képes, azaz a szürkeskála grafikák és klinikai vizsgálati alkalmazások használatát is lehetővé teszi. A sokféle kimeneti csatlakozó révén az eszköz kompatibilis a PC-kkel, a hagyományos és mobil munkaállomásokkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.