Hirdetés
. Hirdetés

3 milliárd dolláros Web 2.0 beruházás Tajvanon

|

Tajvan államilag irányított telekom vállalata 3,1 milliárd dollárt ruházna be az elkövetkezendő öt év során a Web 2.0 jegyében.

Hirdetés

A Chunghwa Telecom Co. Ltd. az összeg felét az infrastruktúrára költené, lecserélné a réz telefonvonalakat optikai kábelre, s emellett az útelválasztókat is a legmodernebbekre váltanák le. A pénz másik fele a Web 2.0 alapú szolgáltatások és alkalmazások fejlesztésére költik majd el.

Az ország nem titkolt terve, hogy az óriási beruházásnak köszönhetően hamarosan világelsővé váljon az új generációs internet segítségével. Legnagyobb városában, Tajpejben már elérték a teljes Wi-Fi lefedettséget, ám ezt is túl szeretnék szárnyalni: hamarosan az egész szigetre kiterjesztenék a hálózatot a WiMax segítségével.

A Web 2.0 számos új lehetőséget rejt magában. Ezek egyike az Xsuite csomag, amely rajzoló alkalmazásokat, blogot, video blogot, fotónaplót, stb. rejt magában. Az alapkoncepció szerint sokkal nagyobb hangsúly kerül az együttműködésre, a megosztot lehetőségekre, mint azt a mai statikus weboldalak lehetővé teszik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.