Hirdetés
. Hirdetés

33 lap percenként a Samsung multifunkcióssal

|

Kis- és középvállalkozásoknak készült a SCX-5635FN multifunkciós nyomtató

Hirdetés

A SCX-5635FN monokróm multifunkciós nyomtatót (MFP) olyan kis- és közepes vállalatok számára tervezték, ahol gyorsabb monokróm nyomtatásra mutatkozik igény. A kompakt méretű SCX-5635FN nagy nyomtatási sebességével (33 lap/perc) és gyors első oldal kinyomtatásával (kevesebb, mint 8,5 mp) jelentősen lecsökkenti a várakozási időt. Az készülék viszonylag nagy, 384MB-ig bővíthető memóriával rendelkezik. Felbontása nyomtatáskor legfeljebb 1200 dpi.

 

A beépített 4-soros LCD vezérlőpanel megkönnyíti a kezelést, illetve a hibaelhárításra fordított időt lecsökkenti. Az SCX-5635FN viszonylag nagy mennyiségű papír kezelésére is képes, egészen 550 oldalig, így a felhasználóknak ritkábban kell újratölteni a berendezést, miáltal idő takarítható meg. Az MFP a gyártó közleménye szerint az papírelakadások alacsony számával és magas, 80.000 oldalas maximális havi terhelhetőségével segít a költségek és a karbantartási díjak lecsökkentésében.

 

 

samsungscx-5635fnmultifunkcioslezernyomtato.jpg
 

 

 

Az SCX-5635FN több funkcióval rendelkezik, amely egy hálózattal ellátott irodában igényként felmerülhet. Hálózati nyomtató, emellett természetesen másolásra és lapolvasásra is használható. Színes CCD lapolvasó modullal szerelték fel, a CCD érzékelő mechanizmus nyitott könyv másolásakor is jó eredményt ad. G3 fax modult is tartalmaz, ezt és a többoldalas lapolvasást támogatandó dokumentum adagolóval is felszerelték. USB portja lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlenül USB eszközre szkenneljenek illetve arról nyomtassanak TIFF és PDF formátumból, személyi számítógép közbeiktatása nélkül. Lehetőség van PC-re, email-be, és FTP oldalakra történő szkennelésre is. A termék már elérhető itthon is.


Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.