Hirdetés
. Hirdetés

381 millió tablet egy év alatt

|

A Forrester szerint 2017-ben már ennyi táblagépet veszünk.

Hirdetés

Tavaly a tabletek még kisebbségben voltak az asztali gépekkel és a notebookokkal szemben, az idei évre viszont ez egyértelműen megváltozott, és a fordítottja felé tart. A táblák eladásai olyan mértékben emelkednek, hogy a Forrester elemzői igen nagy reményeket támasztanak az apró eszközökkel szemben. 

Hirdetés

Tulajdonképpen akkora őrület övezi elemzői szemszögből a tableteket, mint a netbookokat, mielőtt a táblák tönkretették a piacukat. Amikor a tabletek megérkeztek, a netbookoknak befellegzett. A mostani helyzetben erre egyelőre nem kell számítani, bár vannak, akik szerint a viselhető eszközök megfoszthatják a táblákat a trónjuktól. 

A Forrester mindenesetre úgy számol, hogy 2017-ben egy év alatt már 381 millió tabletet veszünk. Ha ez a jóslat beválik, akkor négy év múlva már közel 1 milliárd táblagép lesz a Földön, miközben az üzleti szektor a vásárlások csupán 18 százalékáért felel majd. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.