Hirdetés
. Hirdetés

3D nyomtatás napok jönnek

|

2014. június 5. és 7. között újra startol a Budapest 3D Printing Days eseménysorozat, ahol 3 helyszínen, 6 országból, 30 nemzetközi kiállítóval és közel 20 előadással találkozhatnak az érdeklődők.

Hirdetés

A 3D nyomtatás forradalmasítja a gyártást, különböző iparágaknak ad új lehetőséget valamint új termékek kivitelezését teszi lehetővé. A Budapest 3D printing Days célja, hogy a 3D technológia különböző alkalmazási területeit mutassa be az ipari felhasználástól a kereskedelmi- és otthoni használatig. Az esemény alatt az interaktív bemutatók és 3D nyomtatással készített tárgyak kiállítása mellett szakmai beszélgetések, előadások és képzések várják az érdeklődőket június 5. és 7. között. A Design Terminál szakmai partnerei a Leonar3Do, FreeDee Printing Solutions, aVarinex Informatikai Zrt. és az AVEC Group.

Hirdetés

A rendezvény idén kiemelt figyelmet fordít a régióban a 3D nyomtatás területén innovatív terméket létrehozó startupokra, induló vállalkozásokra. A közép-európai régió, azaz a V4-es szervezőpartnerek segítségével Budapestre hozza a régió legérdekesebb innovációit a 3D nyomtatás területéről.

Az esemény társrendezvényét, a Google Lunar XPRIZE Team Summitot 2014. június 4. és 6. között rendezik Budapesten, melynek házigazdája a verseny magyar résztvevője, a Puli Space Technologies, főtámogatója pedig a Design Terminál. A nyilvános programoknak a Design Terminál ad otthont június 4-én és 5-én, ahol a világ egyik legjelentősebb technológiai versenyének, a Google Lunar XPRIZE csapatai is bemutatkoznak, az Akvárium klubban pedig az Utazó Planetárium látványos bemutatója várja az érdeklődőket.

 

A Design Terminál feladata, hogy segítse a fiatal, feltörekvő kreatívipari vállalkozások bemutatkozását, mindemellett vállalkozásösztönző tevékenységével hozzájárul a magas hozzáadott értékű, szellemi teljesítményen és egyéni képességeken alapuló gazdasági ágazatok európai térnyeréséhez, ezáltal a közösség versenyképességének növeléséhez is.

 

Ha érdekli az innováció látogasson el a Computerworld Innoworld konferenciájára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.