Hirdetés
. Hirdetés

3D-s laptop és szupergyors netbook a HP-től

|

A HP erőteljesen növeli mobileszközei teljesítményét: első körben a 3D-s képmegjelenítésre alkalmas Envy 17 laptopot és eddigi leggyorsabb, duplamagos netbookjukat dobják piacra.

Hirdetés

A Hewlett-Packard (HP) szerdán jelenti be új laptop-modelljei piacra vezetését; a cég újdonságai között szerepel egy igen gyors, duplamagos processzor-architektúrára építkező netbook és az első saját fejlesztésű 3D-s laptopjuk is.

- Az Envy 17 3D-t 17,3 hüvelykes 3D-kijelzővel, hangfalakkal és mélynyomóval szereltük fel, a rendszert úgy konfiguráltuk, hogy mozihatású élményt nyújtsanak - mondta el Cameron Duncan, a HP termékmenedzsere.

A laptop Blu-ray 3D filmek és HD-videók lejátszására is alkalmas - tette hozzá Duncan. A nagy felbontású tartalom tárolása jelentős kapacitás igényt indukál, így az eszközt két terrabájtos merevlemezzel szerelték fel. Az eszközt egy négymagos Intel Core i7-es processzor hajtja, a 3D megjelenítésért az Advanced Micro Devices (AMD) ATI Mobility Radeon HD 5850 grafikus kártyája felel. A gép két és félórás akkumulátoridővel rendelkezik; a karácsonyi szezonban kerül a boltokba, valamivel kevesebb, mint kétezer dolláros áron.

A vállalat várhatóan első, az Intel legújabb kétmagos, 1,5 gigahertzes N550 processzorával felszerelt netbookját is bemutatja. A HP kínálatában eddig csak egymagos netbookok szerepeltek: a Mini 5103 Duncan közlése szerint közel húsz százalékkal gyorsabb működés re képes, mint a korábbi modellek. A gyártó tíz-tizenegy órás üzemidőt szavatol. Az 10,1 hüvelykes képernyővel rendelkező, 1,2 kilogram súlyú eszköz javított grafikus megjelenítést kínál, és a 720p felbontású videók lejátszását is lehetővé teszi; az ára 399 dollárnál kezdődik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.