Hirdetés
. Hirdetés

43 oldal percenként és fax e-mailben az új Xerox WorkCentre 4250 multival

|

Automatikusan e-mailben továbbítja a bejövő faxokat az új Xerox WorkCentre 4250

Hirdetés

Legutóbb az A3 feletti méretben és színesben nyomtató Xerox Phaser 7500-ról számolhattunk be, ezúttal a kisebb vállalkozásoknak kínál megoldást a Xerox. A Xerox Magyarország Kft. új multifunkciós nyomtatót vezetett be, közleménye szerint a WorkCentre 4250 fekete-fehér berendezés kiváló minőségű nyomtatást és másolást biztosít megfizethető áron és segítségével csökkenthető a dokumentumkezelésre fordított idő és költség, így javítható a cég termelékenysége.

 

A WorkCentre 4250 valószínűleg ma az egyik leggyorsabb asztali multifunkciós, percenként 43 monokróm oldalt nyomtat vagy másol. Lézernyomtató műve ugyan fekete fehér, de emellett színesben szkennel és faxol. Nagy kapacitású tonerkazetták és a tonertakarékos üzemmód hivatottak a gyártó ismertetője szerint az irodai költségek és a környezetre gyakorolt káros hatások visszaszorításában.

 

 

xerox workcentre monokrom multifunkcios lezernyomtato 4250
 

 

 

A berendezés egyszerre több feladatot (nyomtatást, másolást, szkennelést és faxolást) képes párhuzamosan elvégezni – a párhuzamos végrehajtás előnyeire gondolhatott a gyártó a megnövekedett termelékenység kapcsán. A Print Around funkció biztosítja, hogy amennyiben egy munka elakad például a megfelelő papírtípus hiánya miatt, a soron következő nyomtatás megszakítás nélkül folytatódjon, ezzel elkerülve a felesleges leállásokat. A Fax Forward alkalmazás automatikusan továbbítja a beszkennelt dokumentumot az előre megadott e-mail címre, időt és papírt spórolva ezzel, hiszen nem feltétlenül van szükségünk minden fax üzenetre papíron is.

 

A WorkCentre 4250 grafikus érintőképernyővel vezérelhető, az elvégzendő feladat a berendezés kezelőfelületéről közvetlenül elérhető. Ismeri az ID Card Copy funkciót azaz a lap egyazon oldalára másolható az igazolványok mindkét oldala. A WorkCentre 4250 fejlett biztonsági funkciókat is tartalmaz, az Image Overwrite funkció például a munka végeztével törli az adatokat a merevlemezről, míg a Secure Print és a Secure Fax Receive a pin kód beütéséig visszatartja a dokumentumokat.

 

Az új multifunkciós nyomtató 500 MHz-es processzorral, és 3.100 lapig terjedő papírkapacitással rendelkezik. Opcionálisan felszerelhető duplex egységgel.

 

A WorkCentre 4250 több eszközmenedzsment- és szoftveres eszközt támogat, köztük az Equitrac Office-t, a Captaris RightFaxot, az X-Solutions ScanFlowStore-t és számos SAP-megoldást.

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.