Hirdetés
. Hirdetés

4G és LTE képes router otthonra

|

A Mobil Világkongresszuson mutataa be "Connected Home", azaz Összekapcsolt Otthon koncepcióját a ZyXEL. Fejlesztéseivel a tajvani gyártó elsősorban a felhasználók integrációját, a felhő alkalmazások egyszerűsítését, valamint a mobilsávszélesség lefedettségének maximalizálását célozza meg.

Hirdetés

A vállalat egyik kiemelt terméke, az LTE4506 router minden modern igényre választ adó teljesítményt nyújt az otthoni hálózatokban - támogatja a 802.11ac sávot, a legújabb 11ac Wi-Fi technológiával duális Wi-Fi szolgáltatásokat biztosít, és egyszerre 32 felhasználót képes biztonságosan kiszolgálni.

A 4G és LTE-A képes Wi-Fi HomeSpot Router a gyártó szerint az egyetlen olyan eszköz az otthoni mobil router kategóriában, mely az LTE 6. csoportba tartozik, és 300Mbps sebességgel továbbítja a felé különböző technológiákkal érkező adatokat. Az eszköz kompatibilis LTE, DC-HSPA+/HSPA/UMTS és EDGE/GPRS/GSM rendszerekkel is, és kétszer olyan gyorsan működik, mint a 4. csoportba tartozó hordozható korábbi modellek.

A routerhez micro USB csatlakozó, rugalmas töltés és gigabit LAN port is tartozik, ezzel ideális lehet bármilyen családi házhoz vagy kisvállalkozáshoz, ahol gyors és megbízható internet-csatlakozásra van szükség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.