Hirdetés
. Hirdetés

50 Mbps adatátvitellel újít a Boeing

|

A légitársaság 50 Mbps sebességű Wi-Fi szolgáltatást telepít a Business Jet 737 gépeire.

Hirdetés

A Boeing bejelentette, hogy a jövőben a Panasonic Avionics eXConnect szolgáltatását telepíti Business Jet 737 gépeire, amely a jelenlegi internetelérést biztosító technológiáknál ötvenszer gyorsabb, 50 Mbps-os kapcsolatot biztosít a gép utasai és a fedélzet tagjai számára. Az Informationweek írása alapján így a közeljövőben a fedélzeten tartózkodó személyek könnyedén hozzáférhetnek a gyors internetelérést biztosító eXConnect hálózathoz, amennyiben rendelkeznek Wi-Fi kapcsolódásra alkalmas laptoppal, okostelefonnal, vagy más vezeték nélküli kommunikációra képest eszközzel. Sőt a Panasonic elmondása alapján a légitársaságok a szolgáltatást a kommunikációjuk továbbfejlesztésére, és így a repülőgéppel kapcsolatos adatok továbbítására is használhatják.

 

 



"Az eXConnect Boeing 737-es alkalmazása megfelel az elvárásaiknak, és izgatottan várjuk azt a pillanatot, amikor bemutathatjuk vásárlóiknak, OEM partnereiknek és más csoportoknak, hogy milyen valós szélessávú élményt biztosít a Ku megoldásunk" - nyilatkozta Paul Margis, a Panasonic Avionics vezérigazgatója. Az általa említett Ku a cég által telepített azon műholdak rendszerét jelenti, amely képes szélessávú internetelérés biztosítására, ugyanakkor üzemeltetése olcsóbb a jelenleg használatos antenna- és más műhold-rendszereknél.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.