Hirdetés
. Hirdetés

6 hetük van az Internet Explorer-használóknak a frissítésre

|

Közel 370 millió IE-felhasználónak kell frissítenie böngészőjét, vagy áttérnie egy másik fejlesztő programjára.

Hirdetés

Tavaly augusztusban jelentette be a Microsoft, hogy 2016. január 12. után az IE9-et csak a Windows Vista és Windows Server 2008 alatt, az IE10-et pedig csak a Windows Server 2012 alatt fogja frissíteni (az IE8-at pedig egyáltalán nem). Ez azt jelenti, hogy akik a Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszer alatt futtatják a böngésző régebbi változatait, frissíteniük kell az IE11-re vagy a Microsoft Edge-re, ha továbbra is meg szeretnék kapni a biztonsági frissítéseket és a technikai támogatást.

A Net Applications adatai szerint a probléma az összes Internet Explorer-használó közel 45 százalékát, mintegy 370 millió embert érint. A legtöbben - becslések szerint 172 millióan - az IE8-at futtatók vannak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.