Hirdetés
. Hirdetés

700 millió felhasználónál jár a Windows 10!

|

A Windows 7 azonban még így is vezet.

Hirdetés

Hirdetés

Már majdnem 700 millióan használják a Windows 10-et, állítja a Microsofttól távozó Windows-főnök, Terry Myerson, aki szerint az új operációs rendszer kereskedelmi használata egy év alatt 84 százalékkal nőtt, és a Windows Insider program már 15 millió tagot számlál.

Az Xbox One Windows 10 magon fut, a Surface a vezető PC innováció, a HoloLons áttörést igér a számítógépek terén, és látványosan fejlődik az OEM ökoszisztéma, összegez elégedetten Myerson.

Független forrásból származó adatok szerint azonban a Windows 10-nek még így is meg kell küzdenie azért, hogy utolérje a Windows 7-et.

A NetMarketShare adatai szerint 41,61 százalékos részesedéssel továbbra is a Windows 7 a legnépszerűbb operációs rendszer, második a Windows 10 34,06 százalékkal, és harmadik a Windows 8.1 5,66 százalékkal.

A Windows 7 támogatása azonban 2020 januárjában megszűnik, a Windows 10 pedig folyamatosan kapja a frissítéseket, úgyhogy pár hónapon belül valószínűleg megtörténik a csere az élen. A váltást az is gyorsítja, hogy egyre több nagyvállalat fejleszt tovább a Windows 10 legfrissebb változatára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.