Hirdetés
. Hirdetés

800 perc szakmai tartalom az idei App!system konferencián

|

Hosszú ideje nem volt olyan gyors a vállalati informatika fejlődése, mint most. Az App!system 2014 konferencián felveheti a kezdősebességet.

Hirdetés

A 2000-es évek eleje óta fokozatosan megszilárdult munkamódszerek, eszközök és bevett megoldások gyors ütemben kérdőjeleződnek meg, a szoftveresen meghatározott rendszerek (adatközpontok, hálózatok), a felhős szolgáltatások, az új generációs szoftvertermékek vagy épp mikroszerverek mind-mind igyekeznek felborítani a korábban alapvetőnek gondolt sémákat. Mára mindezek a technológiák beértek, a felhasználási forgatókönyveket megírták - ám a nagymennyiségű változást korántsem könnyű feldolgozni.

A problémára adott válaszként az idei App!system konferencia elhozza a fontosabb vállalati területek meghatározó hazai szereplőit, a legfontosabb újdonságokat, alapos előadásokkal, élő bemutatókkal szólnak a mérnökök a mérnökökhöz. Ráadásul a programban nem csak jövőbemutató, hanem a gyakorlati hasznosításhoz közelebb álló témák találhatók, minden esetben a vállalati IT hazai realitásainak megfelelően súlyozva.

A HWSW App!system konferencia (Cinema City Allee, 2014. június 4.) részletes programja és további információk itt találhatók.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.