Hirdetés
. Hirdetés

9 millió eurós budapesti NCR beuházás

|

Az amerikai NCR csúcskategóriás, többnyelvű ügyfélszolgálati és oktatóközpontot nyit Budapesten - közölte a társaság alelnöke.

Hirdetés

Az amerikai NCR csúcskategóriás, többnyelvű ügyfélszolgálati és oktatóközpontot nyit Budapesten 9 millió euró beruházással - közölte Chris Shea, a társaság alelnöke csütörtökön, a fővárosban tartott sajtótájékoztatón. Az önkiszolgáló eszközökkel foglalkozó, illetve ilyen megoldásokat nyújtó - ezen belül például pénzkiadó automatákat gyártó és forgalmazó - vállalat a következő két évben költi el a mintegy 9 millió eurót a központra és a munkahelyekre azért, hogy a magyar fővárosból támogathassa európai, közép-ázsiai és afrikai (EMEA) ügyfeleit, valamint megalapozza a további üzleti növekedését. A központba körülbelül 130 munkatárs felvételét tervezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.