Hirdetés
. Hirdetés

'98 - Béta Novell GroupWise és Netscape Communicator

|

Tíz éve jelentette be a Netscape, hogy júliusban hozzáférhetővé teszi a Communicator 4.5-ös bétáját, míg a Novell a GroupWise 5.5 bétájával jött elő.

Hirdetés

Tíz évvel ezelőtt így számoltunk be a közelgő bétaváltozatokról: "A Netscape júliusban bocsátja ki a Communicator 4.5 klienscsomag béta változatát, és decemberben várható a végleges változat forgalmazása. A 4.5-nek új intelligens böngészőfunkciója van, amely a webklienst a Netcenterhez kapcsolja az URL-ek könnyebb megtalálása érdekében. Az új változat automatikusan létrehozza a keresett témával kapcsolatos honlapok listáját, és beállítható, hogy ebből milyen kategóriákat zárjon ki. A Communicator 4.5 eleget tesz az IMAP követelményeinek. Továbbfejlesztették benne az LDAP-t, és kombinálja a Collabra klienst az üzenetküldő klienssel. Továbbfejlesztett JVM lesz benne, ami megfelel a Java 1.1 specifikációnak: a cég szerint ezáltal Macintosh és Windows platformon is gyorsul a szoftver működése."

 

novell.jpg

 

"A Novell bejelentette a GroupWise 5.5 harmadik béta változatát. A terméket úgy fejlesztették tovább, hogy az emberek, a források és a dokumentumok egyetlen pontról legyenek irányíthatók. A GroupWise-t szabványos internetes biztonsági eszközökkel egészítették ki; több internetes szabványt lehet majd vele használni, a dokumentumkezelés továbbfejlesztésével és a címtár háttérszolgáltatással pedig a felhasználók távolról is elérhetik dokumentumaikat és a hálózatot. Továbbfejlesztették a naptárfunkciót is."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.