Hirdetés
. Hirdetés

A betegágytól a mérőóra-leolvasásig

|

Mi a hasonlóság a betegágy mellett felcímkézett vérmintában, a mérőóra leolvasásával egy időben helyben kinyomtatott számlában, a gázkazán javítását követően kinyomtatott munkalapban és a gyorshajtás tényét automatikusan rögzítő és az autósnak átadott feljegyzésben?

Hirdetés

Az egymástól látszólag távol eső területek – így az egészségügy, a közüzemi szolgáltatások és a hatósági eljárások – mindegyikén 100%-ig pontos írásos dokumentumokra van szükség. A teljes mobilitást és az automatikus azonosítást egyszerre teszik lehetővé azok a megoldások, amelyeket a Zebra Technologies nyújt.

 

A megoldások lényegesen megnövelik a működési pontosságot, valamint az adott szervezet biztonságát és hatékonyságát. Az adatbevitelre is alkalmas hordozható számítógépekkel, az ún. terminálokkal egybekövetve képesek arra, hogy a távoli helyszíneken dolgozó munkatársak is részei legyenek a folyamatos informatikai munkának. Legyen szó akár a terepen dolgozó agronómusról, háztartási készülék javítását végző szerelőről vagy sürgős árut szállító futárcégről, elengedhetetlen, hogy a munka állását, a felhasznált vagy átadott anyagok, alkatrészek, áruk mennyiségét rögzítsék és helyben, automatikusan lehessen mindenki számára pontos és kötelező érvényű dokumentumokat kinyomtatni. A nyomtatók a terepi munka igényeire szabva, akár szélsőséges igénybevétel mellett is biztonsággal működnek.

A Zebra Technologies most egy olyan mobilnyomtatót dobott piacra, amely bármilyen számítástechnikai környezethez alkalmazva képes címkenyomtatásra. A QLn420 címkenyomtatót az egyszerű kezelhetőség és a legkülönbözőbb rendszerekhez történő gyors csatlakoztatás jellemzi.

A nyomtatót működtető operációs rendszernek, a Zebra Link-OS-nek köszönhetően a nyomtatók installálásának ideje bármily felhasználó igényeire szabva a töredékére csökken. A Link-OS olyan szoftveralkalmazásokat és szoftverfejlesztési csomagot rendel az egyes Zebra nyomtatók mellé, amelyek révén azok bármilyen számítástechnikai környezetbe gyorsan integrálhatóak.

„A QLn 420 okos mobilnyomtatót PC-kről, okostelefonokról és tabletekről is könnyen lehet irányítani, ami pedig a könnyű kezelhetőséget és a beruházás gyors megtérülését segíti.” – mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.