Hirdetés
. Hirdetés

A Chrome kitart a Windows 7 mellett

|

A Google még másfél évig frissíti a régi rendszerhez a böngészőt.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft január 14-én kiadja az utolsó biztonsági javításokat a Windows 7-hez, és ettől az időponttól kezdve a 2009-es operációs rendszer hivatalosan átkerül a "nem támogatott" körbe.

Bár a nyugdíjazott operációs rendszer futtatása nem kockázatmentes, azoknak a felhasználóknak, akik mégis ragaszkodnak hozzá, legalább a böngésző miatt nem kell aggódniuk, a Google ugyanis bejelentette, hogy 2021. júliusáig még támogatja a Windows 7-et.

A Google egyik vezetője, Max Christoff emellett felhívja a figyelmet arra, hogy ha aki még nem kezdte meg az átállást a Windows 10-re, vagy - vállalati környezetben - épp a közepén tart, az élvezheti a Chrome nagyvállalati képességeit, mivel a Windows 7-en a Chrome továbbra is nyújtja a megszokott védelmi szolgáltatásokat, és biztonságban böngészhető vele a  web.

A Chrome használatának további előnye a vezető szerint az, hogy a felhasználók könnyen tudnak egyik eszközről a másikra váltani, hála a Chrome azon tulajdonságának, hogy ott folytathatjuk vele a munkát, ahol egy másik gépen -  esetleg másik Windows-változatban - abbahagytuk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.