Hirdetés
. Hirdetés

A Chrome OS-t és a Windows 10-et házasítja a Google új tabletje

|

A kettős rendszerindítású eszközön mindkét szoftver-univerzum legjavát megkapjuk.

Hirdetés

Hirdetés

A Google október 9-én megrendezésre kerülő Made by Google eseménye nem csak a Pixel mobilok új generációt hozhatja el, de egy Google Pixel Slate nevű vadonatúj eszközt is.

A Pixel Slate egy Chrome OS tabletnek ígérkezik, amelyet Windows 10 alatt is el lehet indítani. A két rendszer közül természetesen a Chrome OS lesz az első és ajánlott lehetőség, és a legtöbb felhasználó valószínűleg ragaszkodni is fog hozzá, tekintve, hogy a Google operációs rendszere tényleg sokat tud és kényelmesen kezelhető.

A Windows 10 eddig nem aratott igazi sikert tableten, miközben a Chrome OS folyamatosan fejlődik, és az Android appok támogatását is biztosítja. Könnyen lehet, hogy ez a gazdag szofterválaszték döntő szempont lesz a két operációs rendszer közi választás során.

Nagy kérdés, hogy a tablet támogatja-e a lecsatolható billentyűzetet, vagyis szabadon váltogathatunk-e a tablet és a laptop formátum között. Ha igen, akkor a Google Pixel Slate akár a "kettő az egyben" műfaj úttörőjének, a Microsoft saját Surface-ének is a riválisa lehet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.