Hirdetés
. Hirdetés

A Ciscóé lesz a DiviTech

|

A megállapodással a DiviTech digitális szolgáltatáskezelő interfészével bővülnek a Cisco videoátviteli megoldásai.

Hirdetés

A Cisco Systems bejelentette vételi szándékát a dániai székhelyű, a digitális szolgáltatásfelügyeleti (DSM) piacon tevékenykedő DiviTech-re. A vállalat DSM-megoldása révén a műsorsugárzók, a kábel- és IPTV-szolgáltatók intuitív kezelői felületen keresztül hozhatnak létre, módosíthatnak, illetve felügyelhetnek videohálózatokat. A cég DSM-technológiája egy olyan szoftveres alkalmazást is magába foglal, amellyel a szolgáltatók adott földrajzi régióra központilag szolgáltathatnak lokalizált tartalmakat, így például helyi és regionális híreket és igény szerinti videotartalmakat.

A DiviTech felvásárlása a Cisco videotechnológiai stratégiájának része. A Cisco tervei között szerepel, hogy a DiviTech DSM-terméke a Cisco ROSA hálózati és elemkezelő megoldással működjön együtt. Ezzel egy olyan átfogó platform jönne létre, amely egyetlen, moduláris termékben kínál minden szintre (elemek, hálózat és szolgáltatás) kiterjedő videotartalom-kezelést. Mindez kapcsolódik a közelmúltban a videopiacon végrehajtott Cisco-akvizíciókhoz - többek között a Scientific Atlanta, az Arroyo és a Tivella felvásárlásához.

A szokásos szerződéskötési feltételek szerint létrejövő ügylet lezárására várhatóan a Cisco 2008-as üzleti évének utolsó negyedévében kerül sor. A felvásárlás pénzügyi feltételeit a felek nem hozták nyilvánosságra. Az ügylet lezárultával a DiviTech alkalmazottai a Cisco szolgáltatói videotechnológiai részlegének digitális médiaosztályához tartoznak majd.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.