Hirdetés
. Hirdetés

A csokitelefon után itt az acéltelefon

|

A Black Label series új tagját mutatta be az LG Dél-Koreában. A Shine becenévre hallgató telefon szupervékony és rozsdamentes acélból készült.

Hirdetés

A Koreában október 18-án piacra dobott készülék, az LG Shine rozsdamentes acélból készült. A gyártó leírása szerint a szupervékony telefon külsején található LCD kijelző tükörként használható mindaddig, amíg nem kapcsoljuk be a mobilt. A készüléket 2 megapixeles kamerával és az előlapon elhelyezett tekerőtárcsás gombbal szerelték fel.

Az LG Shine, mint a Black Label sorozat legújabb darabja, azoknak a vásárlóknak készült, akik mobiltelefonjuktól a formatervezés és a technológia tökéletes harmóniáját várják el - ismertette a készülék bemutatásakor Jae Bae, az LG mobilkommunikációs részlegének globális kereskedelmi divíziójáért felelős ügyvezető igazgatóhelyettese.



Jae Bae szerint az LG Shine telefont a zenerajongóktól a fotósokig, a divat megszállottjaitól a műszaki dolgokat kedvelőkig mindenki szeretni fogja. A telefont várhatóan 2007-ben vezetik be Európában. A Black Label Series első tagjából, vagyis a Chocolate telefonból több mint 4 millió darabot értékesítettek világszerte az elmúlt hat hónapban. Az iF és Red Dot Design díjas készüléket június 15-én vezették be hazánkban, és nyár végére több mint 3000 telefon talált itthon gazdára, ami egy prémium kategóriás mobil esetében remek eredménynek számít.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.