Hirdetés
. Hirdetés

A fellegekbe repít egy olcsó, új drón

|

Az eszköz HD videót sugároz le, így VR szemüvegen keresztül egy az egyben átélhetjük a repülés élményét.

Hirdetés

Az okostelefonos virtuális valóság (VR) és a drón technológia egyaránt villámgyorsan fejlődik, és egy startupnak most a kettőt párosítva sikerült valami nagyon izgalmas újdonságot összehoznia.

A Micro Drone 3.0 gyors, intelligens, és gyakorlatilag a tenyerünkből felröptethető. Önmagában is remek játékszer: virtuózan repül, pördül, fordul a levegőben, de ami még fontosabb, 720p HD videoképet továbbít a mobilunkra, így egy VR headset felöltése után olyan élményben lehet részünk, mintha mi is ott suhannánk 60-70 kilométer/órás sebességgel a magasban.

A termék 189 eurós csomagja tartalmaz mindent, ami a VR repüléshez szükséges, így a Cardboard VR szemüveget, és a széles látószögű kamerát is.  Ha precízebb vezérlést szeretnénk,  mint amit egy kapacitív érintőképernyő biztosítani tud, használhatjuk a 2.4 GHz távirányítót is, amely 150 méterre emeli a maximális repülési magasságot.

A Micro Drone 3.0 manőverei testreszabhatók, és ami még különlegesebbé teszi az eszközt, teljes egészében 3D nyomtatott alkatrészekből készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.