Hirdetés
. Hirdetés

A felsőoktatási hallgatókat is célozza az SAP

|

Nemcsak a legújabb technológia tudás megszerzése, hanem a nemzetközi közösséghez tartozás, és a későbbi munkalehetőségek is motiválják a hallgatókat az SAP oktatásokon való részvételre- állítja Dudits Ádám, a szoftvercég felsőoktatási programjának régiós vezetője.

Hirdetés

Mára közel 40, a közép-kelet európai régió felsőoktatási intézményében van jelen az University Alliances Program. A legtöbb egyetem Lengyelországból, és Magyarországról csatlakozott a programhoz. Ennek keretében az intézmények jellemzően felhőszolgáltatás segítségével veszik igénybe az SAP megoldásait oktatási célokra. A kínálat széles, a hagyományos ERP rendszertől kezdve CRM, SCM, üzleti intelligencia alkalmazásokon keresztül HANA, illetve mobilmegoldásokról is lehet tanulni. Az üzleti szoftvereket valós, gyakorlati feladatokon keresztül lehet megismerni. A tantermi keretek mellett számtalan online kurzuson lehet részt venni, illetve be lehet építeni, testre lehet szabni az SAP oktatást.

A program emellett lehetőséget kínál nemzetközi versenyeken való részvételre, határokon átnyúló kapcsolatépítésre, hallgatóknak, oktatóknak egyaránt.

 

„Egy ilyen, az egyes intézmények keretein belül megszerzett képzés jelentősen megnöveli az diplomások álláspiaci lehetőségeit”- mondja régiós vezető, utalva arra, hogy e rendszerek mélyen beleágyazódtak a vállalatok, és az informatika mindennapjaiba.

Az igazgató szerint nemzetközileg elismert oklevelet szerezhetnek a hallgatók, mellyel könnyebben el tudnak helyezkedni nem csak az SAP-t használó cégeknél, hanem a szoftvercégnél, vagy annak partnerhálózatában is. „Nem titkolt célunk, hogy az SAP-t vonzó munkahelynek mutassuk be, ahol a legújabb technológiákkal lehet dolgozni. Szeretnénk, hogy a fiatalok a mi ökoszisztémánkban kamatoztassák tehetségüket”-húzza alá Dudits Ádám.

Az University Alliances többféle hozzáférést kínál az intézmények számára. A teljes programcsomaghoz minimális díj ellenében lehet hozzáférni. A licencek ingyenesek, csupán a cloud szolgáltatás technikai költségeihez szükséges hozzájárulás. Az online oktatási anyagokhoz térítés nélkül lehet hozzáférni.

Dudits Ádám szerint az University Alliances tágabb értelemben is kaput nyit a szoftvercég nemzetközi világához, hiszen az oktatás-tanulás mellett lehetőség van közös innovációs projekteken is részt venni az ökoszisztéma tagjaival.


Az University Alliances Program számokban:
-1988-ban hívták életre
-több mint 80 ország 1500 intézménye csatlakozott
-idei évben több mint 1,5 millió hallgatóhoz, és 8000 professzorhoz jutottak el
-Magyarországon 7 tagegyetem van

 

Hirdetés


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.