Hirdetés
. Hirdetés

A Fujitsu és a NetApp bevezetik az NFLEX konvergens infrastruktúramegoldást

|

A Fujitsu és a NetApp frissen bemutatott közös, új NFLEX konvergens infrastruktúramegoldása jelentősen egyszerűsíti a virtuális környezetek bevezetését és üzemeltetését.

Hirdetés

Az üzemkész állapotban szállított NFLEX 20 év közös szakértelmét hasznosítva, egyszerű konvergens infrastruktúramegoldást kínál - moduláris méretezéssel, előkonfigurált bővítőcsomagokkal, egykapus támogatással és integrált felügyelettel. Ezek a jellemzők hozzájárulnak a működési költség csökkentéséhez és a gyorsabb üzleti eredményekhez. Az NFLEX 2018 elejétől lesz elérhető az EMEA-régióban.

Hirdetés

Az üzleti követelmények fejlődésével a Fujitsu és a NetApp továbbra is úgy kívánják versenyelőnyhöz juttatni az ügyfeleket, hogy felkészítik őket a kiszámíthatatlanul változó igények rugalmas kezelésére és a rájuk való gyors reagálásra. Az NFLEX használatával a szervezetek a mindenkori alkalmazáskövetelményekhez és üzleti igények pontosan igazodva, egyszerűen bővíthetik számítási és tárkapacitásukat. A vásárlástól a bevezetésen át az üzemeltetésig és a rendszertámogatásig, az NFLEX minden szakaszban egyszerűsíti az ügyfélélményt, és kivételes energiahatékonysággal csökkenti a működési költséget. A kockázat enyhítése érdekében az adatközponton belül egyetlen rackszekrényben ötvözi a Fujitsu és a NetApp® bevált számítási és tárolótechnológiáit, így az ügyfelek tökéletesen nyugodtak lehetnek IT-infrastruktúrájuk működése felől.

A bármely iparág közép- és nagyvállalatainak ajánlott NFLEX fejlett szolgáltatásnyújtási képességeket és innovatív szolgáltatásokat kínál. A Fujitsu Enterprise Service Catalog Manager¹ szoftver és a NetApp Data Fabric² kombinálása révén a hibrid és a felhőkörnyezeteket is támogatja.

Az új konvergens infrastruktúramegoldást gyárilag integrált, előtelepített és előtesztelt formában szállítjuk. A megoldás a NetApp és a Fujitsu kategóriavezető komponenseit tartalmazza: a legújabb nagy teljesítménysűrűségű PRIMERGY CX400 M4 x86 szervereket és a Fujitsu ServerView Infrastructure Manager (ISM) szoftvert. Opcionálisan NetApp All Flash FAS A-Series vagy Hybrid Flash FAS rendszerekkel és NetApp ONTAP® adatkezelési szoftverrel is rendelhető. Az NFLEX optimális rendelkezésre állásra készült, így a szervezetek szigorú SLA-kat vállalhatnak, és azokat be is tudják tartani. A vállalatok maguk állíthatják össze az igényeiknek megfelelő konfigurációt: módosíthatják a szervernode-ok számát, az adattárolási és memóriakapacitást és a tárolók típusát (hibrid vagy all-flash). Az NFLEX a meglévő környezetekkel is együttműködik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.