Hirdetés
. Hirdetés

A Galaxy S20-at alázzák az Oppo Find X2 mobiljai

|

Ugyanazt tudják, olcsóbban.

Hirdetés

Hirdetés

Az Oppo hivatalosan is bemutatta a Find X2 és Find X2 Pro mobilokat, amelyek hasonló, vagy jobb teljesítményt nyújtanak, mint a Samsung Galaxy S20 modellek, az ár/érték arányuk pedig kedvezőbb.

A Find X2, X2 Pro 120 hertzes frekvenciával frissítik a kijelzőt, háromlencsés kamera szetjük van tiszteletet parancsoló zoommal, a lapkakészletük pedig Snapdragon 865 5G támogatással - ez idáig nagyjából ugyanaz, mint amit a Samsung az S20, S20+ és S20 Ultra mobilokba pakolt.

Viszont a 120 hertzes frissítési frekvenciát az Oppo QHD+ felbontásnál is biztosítja, míg a Samsungnál választanunk kell a frissítés és a felbontás között.

Mindkét Find X3 65 wattal töltődik, amiben szintén előzik a Samsung mobiljait.

Ami a kamerákat illeti, a Find X2 Próban 48 megapixeles főlencsék vannak (a Sony új new IMX689 szenzoraival), a távfotózást pedig tízszeres zoom segíti, míg a Find X2-ben régebbi IMX586 48 megapixeles szenzort találunk, és a zoom csak ötszörös.

A Find X2 12/520 gigabájtos összeállításban ezer euróba kerül, a hasonló konfigurációjú X2 Pro ára 1200 euro.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.