Hirdetés
. Hirdetés

A Google kiadta a jelszót: halál a copy/paste-re!

|

A cég új API-kat fejlesztett, hogy megkönnyítse az adatmozgatást a Google Apps elemei közt.

Hirdetés

A Google legutóbbi I/O fejlesztői konferenciáján olyan új API-kat és partnerkapcsolatokat jelentett be, amelyek célja, hogy a munkafolyamatokat zökkenőmentesebbé, a Google Apps termékvonalat pedig versenyképesebbé tegyék.

Az új partnerek sorában olyan szoftveres nagyágyúkat találunk, mint a Sage, a Salesforce és a ProsperWorks, az új API-k pedig szervesebbé teszik a Google Apps elemeinek kapcsolatát. A Google Apps for Education projectmenedzsere, Jonathan Rochelle szerint elsősorban az appok közti adatmozgatást szeretnék megkönnyíteni, hadat üzenve a lankasztó copy/paste-elésnek.

A Google Sheetshez, a Google Slideshoz és a Google Apps for Educationhöz kifejlesztett API-k tudását a konferencián a SAP, a Trello, a Prosperworks  és a Tynker szemléltette különböző alkalmazásokkal. Elemzők szerint az új felületek és a fontos iparági szereplőkkel kötött megállapodások sokat javíthatnak a Google nagyvállalti pozícióin, amire szüksége is van, mert ezen a piacon az Office 365 egyelőre sokkal sikesebb nála.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.