Hirdetés
. Hirdetés

A Google segített a betörőknek

|

A coloradói bűnözők a "how to open a safe" és a "how to crack a safe" keresőkifejezésekkel oldották meg problémájukat.

Hirdetés

Június 10-én hajnalban törtek be a Colorado Springs városbeli Bigg City nevű szórakoztató központba a - mondjuk így - elégtelenül felkészült gonosztevők. A két elkövető már akkor tanúbizonyságot tett szakértelméről, mikor a biztonsági kamerát WD-40-nel fújták le. Erről a szerről mindenki tudja, aki akár messziről is látott már kerékpárt, milyen remek zsíroldó hatású - így sikerült a kamera lencséjét remekül megtisztítaniuk a profiknak.

A betörők akadálytalaul bejutottak az épületbe, az irodákba, ám mikor a széfet kellett kinyitniuk, bizony kudarcot vallottak - nem tudták, hogy a birtokukban lévő kombinációt hogy kell megetetni a páncélszekrénnyel. 75 percig próbálkoztak elkeseredetten - ezt a biztonsági kamera kristálytiszta lencséje végig követte. Ekkor azt tették, amit bármelyikünk tenne: a szomszéd szobában lévő számítógépen segítségül hívták a Google-t.

 

spray.jpg
 
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.