Hirdetés
. Hirdetés

A háború elkezdődött

|

Megjelent a War Front - Turning Point, a Digital Reality legújabb valósidejű stratégiai játékának exkluzív magyar változata.

Hirdetés

A War Front - Turning Point a német és amerikai megjelenést követve a magyar boltok polcaira is kikerült. A limitált példányszámú, bónusz DVD-vel csomagolt változat számos műhelytitkot, különleges videót, a játék zenéjét és még sok más extrát kínál. A magyar nyelvű kézikönyv mellett egy exkluzív poszter is helyet kapott a dobozban.

A War Front - Turning Point egy klasszikus pilléreken nyugvó, akciódús RTS, amely a Warcraft és a C&C: Generals által teremtett hagyományokat ápolja - bázisépítéssel, erőforrás-menedzsmenttel, egy alternatív 2. világháború képzeletbeli helyszínén. A játék fiktíven közelíti a történelmi tényeket, lehetővé téve a játékos számára, hogy a háború sorsdöntő pillanatait és eseményeit merőben újszerűen lássa és alakítsa. 

A Turning Point két kampánnyal várja a játékosokat (amerikai és német), valamint játszható a szovjet oldal is többjátékos módban. Mindhárom oldal markánsan különbözik egységeit, bevethető technológiáit és játékmenetét tekintve.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.