Hirdetés
. Hirdetés

A helyi cégeknek segít a Google Térkép frissítése

|

A legnépszerűbb online térképszolgáltatás most olyan funkciókkal frissül, melynek köszönhetően a vállalkozások sokkal könnyebben érhetik el a fogyasztókat.

Hirdetés

A Google már most minden konkurenciát maga mögé utasít az ingyenes internetes térképek és navigációs eszközök terén, de a cég nem ül ölbe tett kézzel a sikerei fölött. A legújabb frissítés olyan funkcióval látja el a Google Térképet mely a fogyasztók és a vállalkozások számára egyaránt hiánypótló lesz.

Hirdetés

Ha ellátogatnánk egy helyre, akkor már jó előre rengeteg dolgot megtudhatunk arról, hogy ott mire számíthatunk, kezdve a helyi boltok nyitvatartásától egészen a kapcsolódó weboldalakig és elérhetőségekig. Pár kattintással persze már szinte minden információ rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy megtaláljuk a nekünk legmegfelelőbb boltot vagy vállalkozást, azonban a Google tovább könnyíti a dolgunkat.

A legújabb frissítéssel a cég megbízható és helyi forrásokat tüntet fel a Térképen, akik véleményeket és teszteket írhatnak az adott helyekről. Ezek felkerülnek a felfedezés fül alá, így könnyen kiválaszthatjuk a számunkra fontos információkat. A felhasználók elmenthetik kedvenc forrásaikat is, így ha találunk egy megbízható véleményezőt, akkor lényegében blog-szerűen követhetjük is, hogy mely helyek nyerték el a tetszését.

Az új funkcióknak köszönhetően feltüntethető, ha egy adott helyen leárazások vannak és a források ezt közzé tehetik. Így a vállalkozások is könnyen érhetnek el vásárlóikhoz, hiszen azokat értesíti a Térkép, ha egy általuk gyakran látogatott helyen éppen akciókba futhatnak. A másik oldalon pedig a kereskedők is sok új lehetőséget kaptak, hogy olyan információkat oszthassanak meg a térképen, melyek semelyik másik térképszolgáltatásban nem elérhetők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.