Hirdetés
. Hirdetés

A kisebb cégek fele nem védekezik a neten

|

Az információvédelem egyre inkább stratégiai kérdés, ezért a Symantec a kis cégeknek is elérhetővé tette az üzleti csomagját.

Hirdetés

Az információ minden vállalkozás számára, függetlenül annak méretétől, kulcsfontossággal bír. Különösen igaz ez a kkv-k esetében, akik számára a bizalmas adatok elvesztése – beleértve a bankszámlaszám adatok, a hitelkártya-információk és az ügyfelek illetve munkavállalók adatatit – óriási károkat okozhat. Napjainkra a kiberbűnözők első számú célpontjának tekinthetőek a kisvállalkozások, hiszen nem rendelkeznek magaszintű védelemmel, tehát könnyű prédát jelentenek.  A Symantec egy 2009-es kutatása szerint, noha a vállalkozások tisztában vannak azzal, hogy milyen veszélyek leselkednek rájuk, mégis, az esetek döntő százalékában a legkisebb ellenlépést sem hajlandóak megtenni. A felmérés kimutatta, hogy 50 százalékuk nem rendelkezik végpont védelemmel és 47 százalékuk nem végez biztonsági mentést.

“A kis- és középvállalkozások világában sokat érő információk keringenek. Az internetes bűnözők éppen ezért előszeretettel támadják ezt a szektort. Azok a vállalkozások, akik csupán antivírus szoftvert használnak egy teljeskörű biztonsági megoldás helyett, egyértelműen veszélyeztetik vállalkozásukat. A kis- és középvállalatoknak ma már összetett védelmére van szükségük, amelyet könnyen telepíthetnek és kezelhetnek, miközben a védelem legmagasabb fokát biztosítják üzletük számára.” - mondta Harold Teasdale, a Symantec magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója.

A Symantec továbbfejlesztett kis- és közepes vállalkozásoknak szánt biztonsági csomagja most erre kínál megoldást. A biztonsági cég üzleti csomagja (Symantec Protection Suite Advanced Business Edition), 2010 nyarától érhető el világszerte, komplett biztonsági megoldást kínál a kis- és középvállalatok számára – beleértve a végpontok és az üzenetek védelmét, valamint az asztali és hordozható számítógépek illetve szerverek biztonsági mentését és helyreállítását is.

A vállalat legújabb szolgáltatásával új lehetőségeket kínál kkv ügyfeleinek növekvő vállalkozásuk informatikai menedzselésében. A csomag hosztolt szolgáltatást kínál a cégek email és webes biztonságának védelmére illetve a termékcsalád belépő szintű szolgáltatásának (Symantec Protection Suite Small Business Edition) árát is lejjebb vitte.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.