Hirdetés
. Hirdetés

A KKV-k nem nyitottak az új technológiákra

|

Egy felmérés szerint a KKV-k nem igazán nyitottak az új üzleti technológiák alkalmazására.

Hirdetés

Egy friss felmérés szerint a KKV-k nem igazán nyitottak az új üzleti technológiák alkalmazására, adaptálására. A Nimbus Ninety Market Trends jelentése szerint a kis- és középvállalatok mindössze 6 százaléka nyilatkozta a résztvevők közül, hogy akármilyen big data-technológiát alkalmazott már.

A válaszolók több mint 60 százaléka mondta azt, hogy egyáltalán nem is tervezi ilyen megoldások használatát. Ehhez hasonlóan több mint a kétharmaduk, a 67 százalékuk terveiben egyáltalán nem szerepel a felhő-alapú megoldások használata a következő három évben. Közel 50 százalék a belátható jövőben interaktív vizualizációs eszközök használatát sem tervezi.

A szakértők szerint a KKV-k a méretük miatt nem érzik azt, hogy profitálnak az új üzleti technológiákkal. Úgy gondolják, hogy a műveleteik nem annyira bonyolultak, hogy növekvő technológiákra legyen szükségünk, például mert nincs annyi adatuk. A nagyobb vállalatok sokkal nyitottabbak ezekben a kérdésekben, 30 százalékuk már használt big data-megoldásokat. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.