Hirdetés
. Hirdetés

A következő Windows 10-frissítés nagy durranása

|

Várhatóan az ősszel esedékes kiadásban jelenik meg a böngészők által inspirált Sets funkció.

Hirdetés

Hirdetés

A Sets funkció lehetővé teszi, hogy a böngészőoldalakhoz hasonlóan csoportokba szervezzünk különféle Windows-alkalmazásokat. A szolgáltatás előzetes változata már elérhető a Windows Insider tesztelőprogramban részt vevő felhasználók számára, akik egyszerű egérvontatással egy csoportba vonhatnak össze több programablakot, olvashatjuk a Microsoft Windows Blogs portálon. A folyamatos fejlesztés egyik újdonsága, hogy az Alt+Tab billentyűkombinációval lehet mozogni az összekombinált programoldalak között.

Ha a jobb egérgombbal kattintunk egy programoldal szegélycímkéjén, új lehetőségek jelennek meg a gyorsmenüben a programoldal-gyűjtemény (set) testre szabására: "a többi oldal bezárása", "jobbra lévő oldalak bezárása" és "mozgatás új ablakba". Mód van továbbá a véletlenül bezárt ablakok visszaállítására, csakúgy mint a webböngészőkben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.