Hirdetés
. Hirdetés

A legdrágább telefon, ingyen szigettel

|

A Sprint csekély 10,5 millió dollárért kínálja a BlackBerry 8830 World Edition telefont. A készülékhez egy ingyen sziget is jár.

Hirdetés

Nagyon magas épületek viselik a nevét? Talán saját légitársasága gépén utazik? Akkor a Sprint amerikai mobilszolgáltató legújabb reklámja szerint Ön a világ 100 leggazdagabb embere közé tartozik, és csekély 10,5 millió dollárért (közel 2 milliárd forint) megvásárolhatja a BlackBerry 8830 World Edition telefonját.

A telefonhoz pedig egy sziget is jár - a reklámban kikötik, hogy nem az illusztrációként használt sziget jut majd a telefonvásárló birtokába. Arról nincs információ, hogy a szigethez jár-e esetleg kiépített GSM hálózat is - csak hogy a szerencsés vásárló használni tudják a telefont.


A sziget-ajánlat a privateislandoffer.com weboldalon keresztül érhető el. A világ többi része viszont már 200 dollárért (37 ezer forint) is megvásárolhatja a készüléket.

A Sprint igen ötletes reklámját nagyon szeretjük. Azt szívesen megnéznénk, hány amerikai megy majd a mobilszolgáltató üzletébe és érdeklődik az "ingyen sziget" felől.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.