Hirdetés
. Hirdetés

A legfrissebb Windows 10 verzió újdonságai

|

Még egy kiterjesztés az Edge böngészőhöz, továbbfejlesztett tollas funkciók, konténer a fejlesztőknek.

Hirdetés

Ahogy közeledünk a július végi nagyszabású frissítéshez, kiadta a tesztelőknek a Microsoft a Windows 10 operációs rendszer legújabb bétaváltozatát, amely számos funkció továbbfejlesztését tartalmazza, beleértve a LastPass kiterjesztés támogatását az Edge böngészőben.

A build 14361-es kiadás frissített ikonokat, a Microsoft Edge böngészőhöz készült LastPass jelszókezelő kiterjesztést és a Docker konténerek natív windowsos futtatásának támogatását tartalmazza. A Windows Inken, a Microsoft eszközkészletén a tollal történő információ-bevitelhez az érintőképernyővel felszerelt windowsos eszközökön ugyancsak számos továbbfejlesztést hajtottak végre.

Ez a build egy újabb lépés a Microsoft által évfordulós frissítésnek nevezett nagyszabású upgrade végleges formába öntése felé. A felhasználók által korábban az egyik legjobban várt funkció a kiterjesztések támogatása volt a Microsoft Edge böngésző képességeinek kibővítése érdekében. Az új build a LastPass kiegészítőt adja hozzá a böngészőprogramhoz, amely lehetővé teszi a népszerű jelszókezelő szolgáltatást használók számára, hogy egyszerűen hozzáférjenek elmentett jelszavaikhoz. Az új funkció egy sor korábban bevezetett Edge-kiterjesztéshez csatlakozik, melyek között megtalálható a Reddit Enhancement Suite, valaminr egy gomb, amely lehetővé teszi tartalma mentését a Pinterestre.

A fejlesztők vehetik jó hasznát a Hyper-V konténerek Windows 10-es támogatásának. Lehetőségük lesz létrehozni egy konténert - ez alapvetően egy egyszerűsített operációsrendszer-környezet egy adott alkalmazás futtatására -, amely a Windows Server 2016 Technical Preview 5 Nano Servert futtatja a számítógépükön.

Sajnálatos módon egy hiba annak módjában, ahogy az új build kezeli a francia nyelvet, azt eredményezi, hogy az alapnyelvként a franciát megadó tesztelők nem tudják használni a legújabb bétaváltozatot. A felhasználói felület szövegének nagy része ugyanis nem franciául, hanem angolul jelenik meg. A teszt build további hibái között megtalálható az Edge böngészőnél tapasztalható probléma, amely megakadályozza a fájlok automatikus letöltését, amikor a felhasználók egy hivatkozásra kattintanak, valamint egy másik hiba, amely összeomlasztja a rendszert, valahányszor a felhasználó megnyitja Gépház app Adatvédelem lapját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.