Hirdetés
. Hirdetés

A leglaposabb 3G mobil

|

A legvékonyabb 3G-s telefon 1,5 milliméterrel vastagabb a legvékonyabb 2G-s telefonnál. A Sony Bravia új készüléket dob piacra.

Hirdetés

Japán legnagyobb mobilszolgáltatója, az NTT DoCoMo kedden bemutatta legújabb mobilkészülékeit. Megismerhettük a Sony Bravia nevű új telefonját, valamint kettőt a legvékonyabb 3G-s telefonok közül: a NEC N903i? és a Matsushita Communication Industrial (Panasonic) P903i? telefonjai 11,4 milliméter vékonyak. A japán mobilszolgáltató szerint ezek a legvékonyabb 3G-s telefonok a világon. (Az abszolút vékony telefon titulus továbbra is a Samsung tavaly bemutatott 2G-s készülékének jár. Ennek a telefonnak a 3G-s verziója 12,3 milliméter vékony, és az NTTDoCoMo riválisánál, a Softbank Mobile társaságnál vásárolható meg.)

Az új, lapos készülékek 1,3 megapixeles kamerával rendelkeznek. A N903i? telefon kijelzője 2,3 hüvelykes, a P903i? képernyője ennél valamivel kisebb, 2,2 hüvelykes. Az NEC telefonjának akkumulátora 500 órányi készenléti és 200 percnyi beszélgetési időt bír el, a Panasonic telefon akkumulátora 270 órás készenléttel és 120 perces beszélgetési idővel örvendeztet meg. A két készüléket egyelőre csak Japánban forgalmazzák.

Az NTT DoCoMo bejelentette, hogy júniusban megjelenik a Sony első telefonja, mely a japán cég LCD tévéjének márkanevét, a Braviát viseli. A Bravia SO903i készülékbe tévétunert is építenek, amivel a digitális mobil tévéadásokat lehet fogni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.