Hirdetés
. Hirdetés

A legújabb fogyasztói trendek a VI. MobilKonferencián

|

A VI. MobilKonferencián a tradíció és a kultúra összefog a technológiával: a Screen Evolúciónevű esemény reprezentatív helyszínen, a Szépművészeti Múzeumban kap otthont 2010. május 6-án. A rendezvényen a digitális kommunikáció lehetőségét vizsgálják az előadók.

Hirdetés

A konferencia nyit a hordozható terminálok felé, de nyílik a tematika az üzleti alkalmazások szélesebb spektruma irányába is a hirdetéstől az üzleti szolgáltatásokig. Izgalmas bejelentések, és új termékek bemutatói várhatók.

Alistair Hill, a comScore vezető elemzője a comScore gazdag adatbázisát és iparági tapasztalatát felhasználva betekintést nyújt a mobil médiapiac rejtelmeibe az üzemeltetőknek, a készülék gyártóknak, a média cégeknek és a hirdetési ügynökségeknek egyaránt.

A résztvevők meghallgathatják továbbá Dankovics Tamásnak, a Nokia üzletfejlesztési igazgatójának előadását a mobilon keresztül elérhető social hálózatok fejlődéséről. Itt mutatkozik be a nagyközönség előtt a Mobil Broker szolgáltatás is (BÉT kereskedés először mobilon), amelyről a szolgáltatás tulajdonosa képviseletében Pataki Gábor, a Random Capital Zrt. felügyelőbizottságának tagja beszél. Elfogadta továbbá a szervezők meghívását Alexandra Deutsch, az Out There Media osztrák ügynökség vezető munkatársa, aki a mobil hirdetésben rejlő új lehetőségeket vizsgálja a brand kommunikáció területén. A hirdetési iparág - amely számtalan új kihívással szembesült már, és érdekes megoldásokra lelt e területen - több képviselője útján is jelen lesz az előadók között: az Ogilvy Grouptól Erős László, a digitális kommunikációval foglalkozó terület vezetője mutatja be esettanulmány útján az elért sikereket.

A konferencia, amelynek médiatámogatója a Computerworld, a Sanoma Budapest Kiadó kiemelt támogatását élvezi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.