Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft Azure egyre többet jelent, Linuxosoknak is

|

A Microsoft rengeteg választási lehetőséget kínál: akár teljesen felhőalapú vagy hibrid megoldást választ, akár Windows- vagy Linux-alapon képzeli el alkalmazását, az Azure megfelelő platform lesz igényeinek.X

Hirdetés

A Microsoft Azure integrált szolgáltatások egyre növekvő gyűjteménye – számítás, tárolás, adatok, hálózat és alkalmazás –, amellyel gyorsabban fejlődhet, többet végezhet el, és pénzt takaríthat meg.

 

Az Azure az egyedüli felhőplatform, amit a Gartner mind az infrastruktúra-szolgáltatások (IaaS), mind pedig a platformszolgáltatások (PaaS) iparági vezetőjeként tart nyilván. A szabadon létrehozott virtuális géptől a teljes mértékig felügyelt szolgáltatásokig terjedő eszköztár páratlan hatékonyságot biztosít az alkalmazások elkészítésében, üzembe helyezésében és kezelésében.
Windows vagy Linux, számítás, tárolás, adatok, hálózat és alkalmazás: ez a Microsoft Azure. A platformot most bárki próbára teheti egy hónapig, akár 150 euró kredittel. Érdemes kipróbálni!

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.