Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft egy érdekes Windows 10 híresztelésről

|

Egy, az operációs rendszer fejlesztéséért felelős vezető tisztségviselő szerint nem lesz Windows 10 Home Ultra nevű kiadás.

Hirdetés

A tajvani Computex kiállításon egy kérdésre Roanne Sones, a Microsoft operációs rendszer platformokat fejlesztő részlegének vállalati alelnöke azt válaszolta, hogy nem létezik a Windows 10-nek Home Ultra nevű speciális változata. Ezzel eloszlatta az ezzel kapcsolatos pletykákat, amelyek azt követően kaptak lábra, hogy egy, a Dell által kiadott sajtóközleményben szerepelt egy ilyen nevű operációs rendszer verzió.

A Dell XPS 13 2-in-1 noteszgép specifikációjában szúrták ki a felhasználók, hogy az eszközt a Windows 10 Home Ultra 64 bites verziójával is szállítják a valóban létező Windows 10 Home mellett.

Hirdetés

Ugyanakkor Sones nem erősítette meg és nem is cáfolta a Windows 10 Advanced változat létezését, ami egy új Windows 10 kiadás feltételezett neve. Hivatalosan azonban jelenleg csupán két változatban - Windows 10 Home és Windows 10 Pro - érhető el az otthoni felhasználók számára az operációs rendszer.

A Computexen tartott előadásában Sones főként a most megjelent Windows 10 May 2019 Update újdonságait ismertette, különös tekintettel a Csatolt telefon appra, amely immár mutatja az Android értesítéseket a Windows 10 munkaasztalán, és nemsokára lehetőséget biztosít arra, hogy wi-fi vagy mobilinternet kapcsolaton keresztül vigyünk át adatokat az egymáshoz csatlakozó két eszköz között.

Sones ugyancsak felhívta a PC-gyártókat, hogy támogassák a Microsoft erőfeszítéseit azzal, hogy íróeszközökkel egészítik ki számítógépeiket a képernyőre írás elterjesztése érdekében, miután a szoftvergyártó bejelentette, hogy immár támogatja az egyszerűsített kínai karkaterek beírt formátumból szöveggé alakítását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.