Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft ERP rendszere Androidon

|

A MultiSoft kkv-knak szánt mobil kliens alkalmazása az offline munkát is támogatja okostelefonokon.

Hirdetés

A MultiSoft Számítástechnikai Kft. tesztjei szerint a Microsoft Dynamics NAV 2009 megbízhatóan támogatja az XML-alapú webszolgáltatások használatát és az okostelefonokkal történő, hatékony kommunikációt. A cég szakemberei megvizsgálták, hogy a webszolgáltatásokon keresztül miként valósítható meg szoros integráció a kis- és középvállalati ERP rendszerrel, azaz a NAV mobil felhasználói számára okostelefonokon is elérhetővé tenni az olyan kulcsfontosságú funkciókat, mint például az eszköz-nyilvántartás, az ajánlatadás, a kérdőív- és munkalap-kezelés.

Az elkészült demó alkalmazás Android SDK-n alapul, Java programozási nyelven íródott, és a NAV webszolgáltatásait veszi igénybe. Az offline munkához szükséges adatokat a mobil eszközön futó SQLite adatbázisban tárolja, így használatához nincs szükség folyamatos, online adatkapcsolatra.

A Microsoft Dynamics NAV 2009 a szoftvercég vállalatirányítási rendszerének legújabb verziója, amely a múlt év decemberétől érhető el magyar nyelven. Ehhez a verzióhoz a MultiSoft egy olyan, saját fejlesztésű horizontális megoldást, házipénztár add-ont is készített, amely a korábbiaktól eltérő módon 3 rétegű technológiára épül, és a felhőben is elérhető.

A MultiSoft házipénztár bővítménye több mint 120 hazai vállalat, 1300-nál több felhasználó napi munkáját segíti, amivel a legsikeresebb Dynamics NAV add-onnak számít a régióban.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.