Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft keresőjének első sikerei

|

Az online kereskedelemben érdekelt Amazon.com a Microsoft új, Windows Live nevű keresőjét kezdte használni Alexa eszköztárában és A9-es keresőjében. A cég korábban a Google motorjával működtette ezeket a szolgáltatásokat.

Hirdetés

Az Amazonhoz közel álló források arról számoltak be, hogy csütörtökön az A9 már a Windows Live találatait is hozzáadta a Google motorjával végzett keresés eredményeihez. Az igazi változás azonban hétfőn következett be, mivel aznap járt le a vállalat és a Google között érvényben lévő szerződés mind az Alexára, mind az A9-re vonatkozóan. Azóta már mindkét szolgáltatást kizárólag a Windows Live működteti. Az Amazon szóvivője arra a kérdésre, hogy terveznek-e bármilyen további együttműködést a Google-al, egyelőre nem kívánt válaszolni.

A Microsoft az utóbbi két évben szorgalmasan fejlesztette saját keresőjét, mely úgy látszik, hogy egyre sikeresebben veszi fel a versenyt a Google-al. A Windows Live, mely már béta-állapotban van, nemsokára teljesen felváltja majd a jelenlegi MSN Search keresőt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.