Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft úgy szereti a Windows Phone-t, hogy inkább Androidra fejleszt

|

A cég egyik illetékese faramuci választ adott a kérdésre, hogy miért hanyagolják el saját mobil OS-üket.

Hirdetés

Nem titok, hogy a legelszántabb Windows Phone rajongók nagyon haragszanak a Microsoftra, amiért az Androidra és az iOS-re koncentrál, de a cég folyamatosan azt hangsúlyozza, hogy nagyon is elkötelezettek saját operációs rendszerük iránt.

Joe Belfiore, a cég egyik vezetője a Twitteren érdekes választ adott arra a kritikára, hogy miközben a Microsoft mindent megtesz az Android és iPhone mobilok, illetve a Windows 10 összekapcsolása érdekében, a Windows 10 Mobile-lal egyáltalán nem törődik. Miért gyűlölik ennyire ezt a kiváló operációs rendszert, kérdezte a dühös twitterező.

Belfiore válaszában azt írta, hogy a cég egyáltalán nem gyűlöli a Windows Phone-t, csak szeretné az előnyeit (Cortana, PC kapcsolatok) az iOS/Android felhasználók számára is elérhetővé tenni. 

A pletykák szerint egyébként a Microsoft valóban dolgozik a Windows 10 Mobile továbbfejlesztésén, és a napokban teljesen váratlanul egy új funkcióval bővítette a platformot, amikor mindenki csak a szokásos hibajavításokat várta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.